ACTUEEL NIEUWS !

Toernooiprogramma

FC Ankaraspor 7×7 Nieuwjaarstoernooi.

De vorm van het toernooi ziet er als volgt uit. Wij hebben het toernooi omgebouwd naar 7 x 7. Voorheen speelden wij met volledige elftallen. Dat leverde voor veel elftalleiders problemen op voor een volledige bezetting, hetgeen weer leidde tot veel afzeggingen van teams. Het toernooi vindt plaatst op de eerste zondag na 1 januari. 

Het doel van dit toernooi is altijd hetzelfde en zal altijd hetzelfde blijven. Een ongelooflijk gezellige en sportieve dag voor vele clubleden en hun meegebrachte familieleden en supporters. Dat doel blijft bestaan,  in welke vorm het toernooi ook gegoten wordt !

Gelet op het succes  gaan we ook in de komende jaren een 7 x 7 toernooi houden.  Zet de datum alvast in uw agenda en verzamel een team van tenminste 7 spelers om u heen.  Dat hoeven niet alleen clubleden te zijn,  u mag uw eigen team samenstellen, als uw teamleden maar op enige wijze binding hebben met de club. Denk  bijvoorbeeld aan uw familieleden en vrienden. Iedereen is welkom om het toernooi te spelen en na afloop van het toernooi te blijven om na te praten, na te eten en na te drinken op ons beroemde nieuwjaarsfeest met tombola en livemuziek.

Wij zien er nu al weer naar uit om,  samen met met alle leden en genodigden,  er weer een gezellige dag en avond van te maken.