ACTUEEL NIEUWS !

Sponsor worden

Introductie
FC Ankaraspor is momenteel bezig met de realisatie van een nieuwe sportaccommodatie en zoekt daarvoor sponsoren.
FC Ankaraspor is een unieke club met een van origine Turkse achtergrond. Echter, inmiddels een zeer gemêleerde club met evenveel leden van Turkse als van Nederland-se afkomst. Het huidige clubgebouw ligt op een prachtige locatie op het sportpark Middenmeer, vlak achter de Jaap Edenbaan. FC Ankaraspor heeft ongeveer 200 leden uit heel Amsterdam en omstreken, toch ligt de club het diepst verankerd in het stadsdeel Amsterdam Oost. Dit stadsdeel, met een bloeiende Turkse gemeenschap en veel hoogopgeleide jongeren, wordt weerspiegeld in ons ledenbestand. Een club met toekomstperspectief en groei waar u met uw bedrijf onderdeel van kunt zijn.

Waarden en normen
Zoals het iedere gezonde voetbalclub betaamt heeft ook FC Ankaraspor de normen en waarden hoog in het vaandel staan. Onsportiviteit wordt door het bestuur hard aangepakt en bij de jeugdleden wordt betrokkenheid en begeleiding van de ouders geëist. Daarnaast wil de club in de toekomst ook ruimte bieden voor meer jeugd, damesvoetbal en een gehandicaptenteam. De recente campagne van de KNVB “ Homo, boeit geen flikker” is in het clubhuis en op de velden van FC Ankaraspor opgenomen. Een echte Amsterdamse club dus waar iedereen zich thuis kan voelen.

Wat levert sponsoring u op?
Allereerst levert sponsoring u goodwill op waar uw bedrijf zowel intern als extern profijt van heeft. Bovendien biedt sponsoring u veel exposure, of het nu gaat om een bord langs de velden, een bedrijfskleedkamer of shirtsponsoring, uw bedrijfsnaam zal prominent aanwezig zijn. Daarbij worden alle sponsoren in de spotlights gezet op onze vernieuwde website. De grotere sponsoren krijgen tevens een banner op de website. Uw bedrijfsnaam/ logo is dus zichtbaar aanwezig voor de wedstrijdspelers, bezoekers, passanten en op de website. In het kort levert sponsoring het volgende op:

  • Goodwill
  • Werving nieuwe klanten
  • Vermelding naam in lokale media
  • Naamsbekendheid
  • In contact met talentvolle leden FC Ankaraspor
  • Sociale en maatschappelijke betrokkenheid
  • Gebruik maken van de multifunctionele accommodatie
  • Bedrijfsevenementen ( Turkse activiteit/ voetbaltoernooi)

Contact
Ziet u andere mogelijkheden of heeft u interesse in één van onze sponsormogelijkheden, stuur dan uw vraag of uw gegevens naar info@fc-ankaraspor.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.