ACTUEEL NIEUWS !

Overige sponsorschappen

Overige sponsoring en kosten

Uw bedrijfsvlag aan de vlaggen-mast/vlaggenhouder
€ 1.000,-

In het oog springende zeil achter het doel (afmetingen 3m x 4m)
€ 1.500,-

Uw bedrijfslogo op de dug-out + reclamebord aan weerszijden van de betreffende dug-out
€ 2.000,-

Sponsorpakketten
Alle sponsorpakketten zijn inclusief een reclamebord langs het veld, vermelding op de website, een banner op de website, lidmaatschap van de businessclub en 50% korting op het huren van de accommodatie. Op het bedrijfstoernooi na geldt voor alle mogelijkheden een duur van 3 jaar en zijn de prijzen inclusief de productie- en installatiekosten. De prijzen van de sponsorpakketten worden in onderling overleg vastgesteld en zijn mede afhankelijk van de door u gewenste opties.

1 Klaadkamerpakket:
Uw gesponsorde kleedkamer met boven de entree uw bedrijfs-naam/ logo, uw logo in de kleedkamer en aan de kleedkamersleutel

2 Teampakker:
Altijd al uw eigen team willen hebben? Met shirtsponsoring voorziet u een heel team van kleding met uw bedrijfslogo.

3 Hoofdsponsor:
Bij hoofdsponsoring voorziet u het vlaggenschip van FC Ankaraspor ( het eerste elftal) van uw bedrijfslogo. Bovendien zal de speciale kleedkamer van het eerste elftal naar uw bedrijf vernoemd worden (gratis kleedkamerpakket) en wordt u op de website vernoemd als hoofdsponsor van FC Ankaraspor.

4 Bedrijfstoernooi:
Een volledig verzorgde toernooidag met Turkse inslag. De kosten per persoon zijn inclusief lunch en bbq (köfte, döner kebab etc.)

Heeft u zelf andere ideeën dan is dit in onderling overleg te bespreken. Mail naar info@fc-ankaraspor.nl.