ACTUEEL NIEUWS !

Tenuesponsoring

Een mooie gelegenheid om uw naam wekelijks onder de aandacht van mensen te krijgen, is het sponsoren van een team van onze vereniging.U kunt een keuze maken welk team u geheel wilt sponsoren. Uw bedrijfsnaam zal op het gehele tenue, te weten op het shirt, optioneel op de tas en het trainingspak van dit team zichtbaar zijn. Daarnaast zal uw bedrijfslogo ook op de kleding van de begeleiding worden vermeld.De vereniging zal zorgen voor persberichten in de lokale media voor deze schenking door uw bedrijf. Ook zal er een teamfoto op de webpagina van het betrokken team worden geplaatst, waar tevens een link naar de website van uw bedrijf zal komen. Daarnaast zullen uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en adresgegevens, alsmede een link naar de website van uw bedrijf ook in het overzicht van de kleding- en shirtsponsors worden opgenomen.

Team
Kosten p/jaar
FC Ankaraspor Junioren A, B
€ 500,00

FC Ankaraspor, C1, D1
€ 450,00

FC Ankaraspor selectie
€ 750,00

Overige jeugd, pupillen
€ 300,00

Eveneens is er de mogelijkheid om een onderdeel van het tenue van een team te sponsoren. Het gaat hierbij om de lagere seniorenelftallen (vanaf Ankaraspor 3).

De kosten per jaar zullen dan als volgt zijn:
Shirt + leidersjassen
€ 400,00

Trainingspak
€ 300,00

Tas
€ 200,00

Alle genoemde prijzen voor tenuesponsoring, zowel voor een volledig tenue als voor een onderdeel van het tenue zijn incl. BTW en exclusief bedrukkingskosten en materiaal. De looptijd van elk sponsorcontract bedraagt minimaal 1 jaar.