ACTUEEL NIEUWS !
Belangrijk nieuws over in-, uit- en overschrijvingen

Belangrijk nieuws over in-, uit- en overschrijvingen

Het vertrouwde blauwe overschrijvingsformulier bestaat sinds kort niet meer.

Maar spelers die in de afgelopen drie seizoenen bij een andere vereniging hebben gevoetbald hebben nog steeds overschrijving nodig via de KNVB om voor een nieuwe vereniging te mogen uitkomen.

De procedure is thans dat men zich via onze website moet inschrijven:
Vul het aanmeldingsformulier in op https://www.fc-ankaraspor.nl
Indien inderdaad overschrijving noodzakelijk is, wordt via het systeem van de KNVB de te verlaten vereniging gevraagd akkoord te gaan.
Als dit akkoord is gegeven is de speler per 1 augustus a.s. gerechtigd officiële wedstrijden voor FC-Ankarspor te spelen.

Let wel:
–    de oude vereniging mag en zal medewerking weigeren indien de desbetreffende speler nog financiële verplichtingen heeft; zorg dus dat contributie en eventuele boetes zijn voldaan
–    de overschrijving dient uiterlijk 15 juni rond te zijn; dat geldt in ieder geval voor spelers die uitkwamen en uit gaan komen in categorie A

Hertzelfde geldt m.m. voor spelers die FC-Ankaraspor willen verlaten. Uiteraard dienen die zich aan te melden bij de nieuwe vereniging en zich af te melden bij ons.
Toestemming tot de overschrijving wordt verleend als aan alle financiële verplichtingen is voldaan en – waar dit het ter zake is –  ook verenigingsspullen zijn ingeleverd.

Het inleveren van de spelerspas bij de nieuwe vereniging is niet meer nodig. Indien de foto nog geldig is (voor jeugdspelers vier jaar, voor seniorenspelers tien jaar) wordt vanzelf een nieuwe pas ontvangen. En anders zal men bij de nieuwe vereniging een recente pasfoto moeten inleveren.

Bij complicaties of voor vragen kun je contact opnemen met info@fc-ankarspor.nl